Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Sipuli 900g272kcal11.3g43.2g1.8g15.3g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g900g216kcal10.8g38.7g1.8g0g
Juustodippi, Pirkka 300g675g878kcal20.9g11.5g83g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras270g945kcal35.1g189g4.1g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7470g7805kcal512.4g594.2g362.4g50.6g
Valittu annoskoko3735g3902kcal256.2g297.1g181.2g25.3g
Annoskoko puolitettuna1868g1951kcal128.1g148.6g90.6g12.7g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265