Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Sipuli 1000g303kcal12.5g48g2g17g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g1000g240kcal12g43g2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g750g975kcal23.3g12.8g92.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras300g1050kcal39g210g4.5g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8300g8672kcal569.4g660.2g402.8g56.2g
Valittu annoskoko4150g4336kcal284.7g330.1g201.4g28.1g
Annoskoko puolitettuna2075g2168kcal142.4g165.1g100.7g14.1g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265