Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g200g48kcal2.4g8.6g0.4g0g
Juustodippi, Pirkka 300g150g195kcal4.7g2.6g18.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras60g210kcal7.8g42g0.9g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g1734kcal114g132.2g80.6g11.2g
Valittu annoskoko830g867kcal57g66.1g40.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna415g434kcal28.5g33.1g20.2g2.8g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265