Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g13g22kcal2.3g2.8g0.2g0.1g
Persilja 44g12kcal0.6g0.5g0.1g3.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas88g245kcal16.6g0g19.3g0g
Bataatti, kuorittu 131g106kcal2.1g22.1g0.1g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g438g123kcal2.6g26.1g0.9g10.9g
Peruna, keskikokoinen 60g158g95kcal2.4g20.5g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Purjosipuli 131g30kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2093g1289kcal59.2g154.6g42.4g46.6g
Valittu annoskoko1047g644kcal29.6g77.3g21.2g23.3g
Annoskoko puolitettuna523g322kcal14.8g38.7g10.6g11.7g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926