Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g17g28kcal2.9g3.6g0.2g0.1g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas113g315kcal21.4g0g24.8g0g
Bataatti, kuorittu 169g137kcal2.7g28.4g0.1g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g563g158kcal3.4g33.5g1.1g14.1g
Peruna, keskikokoinen 60g203g122kcal3g26.3g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Purjosipuli 169g39kcal3.1g4.1g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2691g1657kcal76g198.4g53.8g60.2g
Valittu annoskoko1346g829kcal38g99.2g26.9g30.1g
Annoskoko puolitettuna673g414kcal19g49.6g13.5g15.1g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926