Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.9g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana299g184kcal8.4g22.2g5.8g6.8g
Valittu annoskoko150g92kcal4.2g11.1g2.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna75g46kcal2.1g5.6g1.5g1.7g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926