Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g19g31kcal3.3g4g0.2g0.2g
Persilja 63g17kcal0.9g0.7g0.1g5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Bataatti, kuorittu 188g152kcal2.9g31.6g0.1g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g626g175kcal3.8g37.2g1.3g15.6g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Purjosipuli 188g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2990g1841kcal84.6g220.6g59.8g66.8g
Valittu annoskoko1495g921kcal42.3g110.3g29.9g33.4g
Annoskoko puolitettuna748g460kcal21.2g55.2g15g16.7g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926