Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g23g37kcal3.9g4.8g0.3g0.2g
Persilja 75g21kcal1g0.8g0.2g6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas150g420kcal28.5g0g33g0g
Bataatti, kuorittu 225g182kcal3.5g37.9g0.1g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g751g210kcal4.5g44.7g1.5g18.8g
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4.1g35.1g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3588g2209kcal101.2g264.6g72.2g80.4g
Valittu annoskoko1794g1105kcal50.6g132.3g36.1g40.2g
Annoskoko puolitettuna897g552kcal25.3g66.2g18.1g20.1g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926