Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g26g44kcal4.6g5.6g0.3g0.2g
Persilja 88g24kcal1.2g1g0.2g7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas175g490kcal33.3g0g38.5g0g
Bataatti, kuorittu 263g213kcal4.1g44.2g0.1g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g876g245kcal5.3g52.1g1.8g21.9g
Peruna, keskikokoinen 60g315g189kcal4.7g41g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Purjosipuli 263g60kcal4.8g6.3g0.5g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4186g2577kcal118.2g308.8g83.8g93.6g
Valittu annoskoko2093g1289kcal59.1g154.4g41.9g46.8g
Annoskoko puolitettuna1047g644kcal29.6g77.2g21g23.4g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926