Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g30g50kcal5.2g6.4g0.4g0.2g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas200g560kcal38g0g44g0g
Bataatti, kuorittu 300g243kcal4.7g50.5g0.1g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4780g2943kcal134.8g352.6g95.8g106.8g
Valittu annoskoko2390g1472kcal67.4g176.3g47.9g53.4g
Annoskoko puolitettuna1195g736kcal33.7g88.2g24g26.7g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926