Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g34g56kcal5.9g7.2g0.4g0.3g
Persilja 113g31kcal1.6g1.2g0.2g9g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas225g631kcal42.8g0g49.5g0g
Bataatti, kuorittu 338g273kcal5.3g56.8g0.2g10.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1126g315kcal6.8g67g2.3g28.1g
Peruna, keskikokoinen 60g405g243kcal6.1g52.7g0.4g3.6g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Purjosipuli 338g77kcal6.1g8.1g0.7g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5382g3314kcal152.2g396.8g107.8g120.2g
Valittu annoskoko2691g1657kcal76.1g198.4g53.9g60.1g
Annoskoko puolitettuna1346g829kcal38.1g99.2g27g30.1g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926