Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.8g6.2kcal0.7g0.8g0g0g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Bataatti, kuorittu 38g30kcal0.6g6.3g0g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana598g368kcal17.4g44g11.8g13.2g
Valittu annoskoko299g184kcal8.7g22g5.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna150g92kcal4.4g11g3g3.3g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926