Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g38g62kcal6.5g8g0.5g0.3g
Persilja 125g34kcal1.7g1.4g0.3g10g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas250g701kcal47.5g0g55g0g
Bataatti, kuorittu 375g304kcal5.9g63.2g0.2g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1251g350kcal7.5g74.4g2.5g31.3g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Purjosipuli 375g86kcal6.8g9g0.8g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5980g3682kcal168.6g441g120.2g134g
Valittu annoskoko2990g1841kcal84.3g220.5g60.1g67g
Annoskoko puolitettuna1495g921kcal42.2g110.3g30.1g33.5g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926