Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g45g75kcal7.8g9.6g0.5g0.4g
Persilja 150g41kcal2.1g1.7g0.3g12g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas300g841kcal57g0g66.1g0g
Bataatti, kuorittu 450g365kcal7.1g75.8g0.2g13.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1501g420kcal9g89.3g3g37.5g
Peruna, keskikokoinen 60g541g324kcal8.1g70.3g0.5g4.9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Purjosipuli 450g103kcal8.2g10.8g0.9g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7176g4419kcal202.6g529.4g143.6g160.8g
Valittu annoskoko3588g2209kcal101.3g264.7g71.8g80.4g
Annoskoko puolitettuna1794g1105kcal50.7g132.4g35.9g40.2g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926