Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g53g87kcal9.1g11.2g0.6g0.4g
Persilja 175g48kcal2.4g1.9g0.4g14g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas350g981kcal66.6g0g77.1g0g
Bataatti, kuorittu 525g425kcal8.2g88.4g0.3g15.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1752g490kcal10.5g104.2g3.5g43.8g
Peruna, keskikokoinen 60g631g378kcal9.5g82g0.6g5.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Purjosipuli 525g120kcal9.5g12.6g1.1g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8372g5155kcal236.2g617.4g168g187.4g
Valittu annoskoko4186g2578kcal118.1g308.7g84g93.7g
Annoskoko puolitettuna2093g1289kcal59.1g154.4g42g46.9g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926