Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5.6g9kcal1g1.2g0.1g0g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Bataatti, kuorittu 56g46kcal0.9g9.5g0g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana897g552kcal25.2g66.4g18g20g
Valittu annoskoko449g276kcal12.6g33.2g9g10g
Annoskoko puolitettuna224g138kcal6.3g16.6g4.5g5g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926