Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g60g100kcal10.4g12.8g0.7g0.5g
Persilja 200g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas400g1120kcal76g0g88g0g
Bataatti, kuorittu 600g486kcal9.4g101g0.3g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Peruna, keskikokoinen 60g720g432kcal10.8g93.6g0.7g6.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9560g5886kcal269.8g705.2g191.4g214g
Valittu annoskoko4780g2943kcal134.9g352.6g95.7g107g
Annoskoko puolitettuna2390g1472kcal67.5g176.3g47.9g53.5g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926