Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g60g100kcal10.4g12.8g0.7g0.5g
Persilja 200g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas400g1121kcal76.1g0g88.1g0g
Bataatti, kuorittu 601g486kcal9.4g101.1g0.3g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g2002g561kcal12g119.1g4g50g
Peruna, keskikokoinen 60g721g432kcal10.8g93.7g0.7g6.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Purjosipuli 601g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9568g5891kcal270g705.8g191.6g214g
Valittu annoskoko4784g2946kcal135g352.9g95.8g107g
Annoskoko puolitettuna2392g1473kcal67.5g176.5g47.9g53.5g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926