Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g68g112kcal11.8g14.4g0.8g0.5g
Persilja 225g62kcal3.1g2.5g0.5g18g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas450g1261kcal85.6g0g99.1g0g
Bataatti, kuorittu 676g547kcal10.6g113.7g0.3g20.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2252g631kcal13.5g134g4.5g56.3g
Peruna, keskikokoinen 60g811g486kcal12.2g105.4g0.8g7.3g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Purjosipuli 676g155kcal12.2g16.2g1.4g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10764g6628kcal303.8g794g215.8g240.8g
Valittu annoskoko5382g3314kcal151.9g397g107.9g120.4g
Annoskoko puolitettuna2691g1657kcal76g198.5g54g60.2g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926