Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7.5g12kcal1.3g1.6g0.1g0.1g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0g2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas50g140kcal9.5g0g11g0g
Bataatti, kuorittu 75g61kcal1.2g12.6g0g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.3g11.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g736kcal33.6g88.2g23.6g26.6g
Valittu annoskoko598g368kcal16.8g44.1g11.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna299g184kcal8.4g22.1g5.9g6.7g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926