Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g75g125kcal13.1g16g0.9g0.6g
Persilja 250g68kcal3.5g2.8g0.5g20g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas500g1401kcal95.1g0g110.1g0g
Bataatti, kuorittu 751g608kcal11.8g126.3g0.4g22.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2502g701kcal15g148.9g5g62.6g
Peruna, keskikokoinen 60g901g541kcal13.5g117.1g0.9g8.1g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Purjosipuli 751g172kcal13.6g18g1.5g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11960g7365kcal337.8g882.2g239.6g267.8g
Valittu annoskoko5980g3682kcal168.9g441.1g119.8g133.9g
Annoskoko puolitettuna2990g1841kcal84.5g220.6g59.9g67g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926