Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g9g16kcal1.6g2g0.1g0.1g
Persilja 31g8.6kcal0.4g0.3g0.1g2.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Bataatti, kuorittu 94g76kcal1.5g15.8g0g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g313g88kcal1.9g18.6g0.6g7.8g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 94g22kcal1.7g2.3g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1495g921kcal42.2g110.2g30g33.4g
Valittu annoskoko748g460kcal21.1g55.1g15g16.7g
Annoskoko puolitettuna374g230kcal10.6g27.6g7.5g8.4g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926