Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g11g19kcal2g2.4g0.1g0.1g
Persilja 38g10kcal0.5g0.4g0.1g3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Bataatti, kuorittu 113g91kcal1.8g18.9g0.1g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.3g22.3g0.8g9.4g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.6g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1794g1105kcal50.8g132.2g36g40.2g
Valittu annoskoko897g552kcal25.4g66.1g18g20.1g
Annoskoko puolitettuna449g276kcal12.7g33.1g9g10.1g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926