Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g250g213kcal2.5g11.3g17.5g0g
Lohifilee443g864kcal82.8g0g59.8g0g
Kevytmaito (Ingman)850g391kcal27.2g40.8g12.8g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g3g6.6kcal0.5g0.5g0.3g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 770g586kcal14.5g119.4g1.5g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6232g4120kcal255g344g183.8g15.4g
Valittu annoskoko3116g2060kcal127.5g172g91.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna1558g1030kcal63.8g86g46g3.9g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55625