Viinimarja-Karviaismarkjakeitto

3dl punaisia viinimarjoja
3 dl punaisia karviaismarjoja
1,5 l Vettä
2dl sokeria
ripaus suolaa.

iso rkl perunajauhoja

Pakastemarjat kylmään veteen ja liedelle.

Keitetään niin kauan, että
marjoita jää vain kuoret.

Siivilöidään ,ja keitto uudelleen liedelle.

Lisätään sokeri ja ripaus suolaa.

Odetaan kun keitto alkaa kuplia.

Lisätään perunajauhot pieneen vesimäärään sekoitettuna ja annetaan
kiehahtaa jonka jälkeen otetaan pois liedeltä ja kaadetaan kulhoon
Päälle ripotellaan hienoasokeria , kalvon estämiseksi ja jäähtymään.

Erinomaista nautittavaksi sellaisenaan tai puuron kanssa.

Vitamiinipommi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Oili

Oili sanoi...

Viinimarja-karviaismarjakeitto 1dl

tiistai 26.02.2008 klo 10:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)100g32kcal3g4.7g0g0g
Kaurahiutaleet, Myllyn paras pikakaura+kuitu 100g35g117kcal5.7g17.5g2.7g4.8g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g8g26kcal0g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g350kcal17.4g44.8g11.4g9.6g
Valittu annoskoko143g175kcal8.7g22.4g5.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna72g87kcal4.4g11.2g2.9g2.4g
Arvot/100g100g122kcal6.1g15.7g4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55923