Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1442g476kcal47.6g70.7g0g0g
Vesi721g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2884g4787kcal547.9g0g288.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl159g397kcal19g2.4g34.9g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 2884g2785kcal86.8g565g9.2g28.6g
Sipuli (kuorittu)721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1082g1116kcal37.3g194.7g11.5g31.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl108g973kcal0g0g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21457kcal1496g1734.8g907g145g
Valittu annoskoko10000g10729kcal748g867.4g453.5g72.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5364kcal374g433.7g226.8g36.3g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56019