Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen701g231kcal23.1g34.3g0g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2326kcal266.2g0g140.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl77g193kcal9.2g1.2g17g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 1401g1353kcal42.2g274.5g4.5g13.9g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 525g542kcal18.1g94.6g5.6g15.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g473kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9716g10424kcal726.8g842.8g440.8g70.4g
Valittu annoskoko4858g5212kcal363.4g421.4g220.4g35.2g
Annoskoko puolitettuna2429g2606kcal181.7g210.7g110.2g17.6g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56019