Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g24kcal1.2g0.1g2.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 175g169kcal5.3g34.3g0.6g1.7g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 66g68kcal2.3g11.8g0.7g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1215g1303kcal91.2g105.2g55.2g8.6g
Valittu annoskoko607g652kcal45.6g52.6g27.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna304g326kcal22.8g26.3g13.8g2.2g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56019