Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen901g297kcal29.7g44.1g0g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1801g2990kcal342.2g0g180.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl99g248kcal11.9g1.5g21.8g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 1801g1740kcal54.2g352.9g5.8g17.8g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 676g697kcal23.3g121.6g7.2g19.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g608kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12492g13402kcal934.4g1083.4g566.6g90.4g
Valittu annoskoko6246g6701kcal467.2g541.7g283.3g45.2g
Annoskoko puolitettuna3123g3351kcal233.6g270.9g141.7g22.6g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56019