Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1001g330kcal33g49g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2001g3322kcal380.3g0g200.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl110g275kcal13.2g1.7g24.2g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 2001g1933kcal60.2g392.1g6.4g19.8g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 751g774kcal25.9g135.1g8g21.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g676kcal0g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13880g14891kcal1038.2g1203.8g629.6g100.4g
Valittu annoskoko6940g7446kcal519.1g601.9g314.8g50.2g
Annoskoko puolitettuna3470g3723kcal259.6g301g157.4g25.1g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56019