Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1201g396kcal39.6g58.8g0g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2402g3987kcal456.3g0g240.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl132g330kcal15.9g2g29.1g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 2402g2319kcal72.3g470.5g7.7g23.8g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 901g929kcal31.1g162.1g9.5g26.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g811kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16656g17870kcal1246g1444.4g755.6g120.4g
Valittu annoskoko8328g8935kcal623g722.2g377.8g60.2g
Annoskoko puolitettuna4164g4467kcal311.5g361.1g188.9g30.1g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56019