Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)301g631kcal72.1g0g39.1g0g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale150g511kcal33.1g0g39.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g501g341kcal8g74.6g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g3224kcal232.4g161.8g177.8g2g
Valittu annoskoko1192g1612kcal116.2g80.9g88.9g1g
Annoskoko puolitettuna596g806kcal58.1g40.5g44.5g0.5g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576