Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)376g789kcal90.2g0g48.8g0g
Ruohosipuli 50g11kcal0.7g0.9g0.3g1.2g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale188g639kcal41.3g0g48.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g626g426kcal10g93.3g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%250g150kcal3g7g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g4029kcal290.4g202.4g222g2.4g
Valittu annoskoko1490g2015kcal145.2g101.2g111g1.2g
Annoskoko puolitettuna745g1007kcal72.6g50.6g55.5g0.6g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576