Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)451g947kcal108.2g0g58.6g0g
Ruohosipuli 60g14kcal0.8g1g0.4g1.4g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale225g766kcal49.6g0g58.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g751g511kcal12g111.9g0.8g0g
Ruokakerma Valio 5%301g180kcal3.6g8.4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3576g4835kcal348.4g242.6g266.8g2.8g
Valittu annoskoko1788g2418kcal174.2g121.3g133.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna894g1209kcal87.1g60.7g66.7g0.7g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576