Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)526g1104kcal126.2g0g68.4g0g
Ruohosipuli 70g16kcal1g1.2g0.4g1.7g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale263g894kcal57.8g0g68.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g877g596kcal14g130.6g0.9g0g
Ruokakerma Valio 5%351g210kcal4.2g9.8g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g5641kcal406.4g283.2g311.2g3.4g
Valittu annoskoko2086g2821kcal203.2g141.6g155.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna1043g1410kcal101.6g70.8g77.8g0.9g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576