Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)600g1260kcal144g0g78g0g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale300g1020kcal66g0g78g0g
Perunasipulisekoitus 500g1000g680kcal16g149g1g0g
Ruokakerma Valio 5%400g240kcal4.8g11.2g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g6436kcal463.8g323.2g355g3.8g
Valittu annoskoko2380g3218kcal231.9g161.6g177.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna1190g1609kcal116g80.8g88.8g1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576