Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)676g1420kcal162.3g0g87.9g0g
Ruohosipuli 90g20kcal1.2g1.5g0.5g2.2g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale338g1149kcal74.4g0g87.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g1127g766kcal18g167.9g1.1g0g
Ruokakerma Valio 5%451g271kcal5.4g12.6g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g7253kcal522.6g364g399.8g4.4g
Valittu annoskoko2682g3627kcal261.3g182g199.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna1341g1813kcal130.7g91g100g1.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576