Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)75g158kcal18g0g9.8g0g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale38g128kcal8.3g0g9.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g125g85kcal2g18.7g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g806kcal58g40.6g44.6g0.4g
Valittu annoskoko298g403kcal29g20.3g22.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna149g202kcal14.5g10.2g11.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576