Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)751g1578kcal180.3g0g97.7g0g
Ruohosipuli 100g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale376g1277kcal82.6g0g97.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g1252g851kcal20g186.6g1.3g0g
Ruokakerma Valio 5%501g301kcal6g14g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g8058kcal580.6g404.6g444.6g4.8g
Valittu annoskoko2980g4029kcal290.3g202.3g222.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna1490g2015kcal145.2g101.2g111.2g1.2g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576