Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)225g473kcal54.1g0g29.3g0g
Ruohosipuli 30g6.8kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale113g383kcal24.8g0g29.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g376g255kcal6g56g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g2418kcal174.2g121.4g133.4g1.4g
Valittu annoskoko894g1209kcal87.1g60.7g66.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna447g604kcal43.6g30.4g33.4g0.4g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576