Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Kalaliemikuutio 14g42kcal1.4g4.7g1.9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 75g57kcal3.4g9.7g0.2g0.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit313g407kcal9.4g6.3g40.7g0g
Purjosipuli125g24kcal2.3g3g0.3g2.6g
Paprika punainen 163g48kcal1.5g7.3g0.7g3.1g
Tonnikala öljyssä 350g665kcal95g0g31.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g2801kcal227g62.2g185.8g14g
Valittu annoskoko1195g1401kcal113.5g31.1g92.9g7g
Annoskoko puolitettuna598g700kcal56.8g15.6g46.5g3.5g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080