Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 18g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Kalaliemikuutio 19g59kcal1.9g6.6g2.7g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 105g80kcal4.7g13.6g0.2g1.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit438g569kcal13.1g8.8g56.9g0g
Purjosipuli175g33kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Paprika punainen 228g67kcal2.1g10.2g0.9g4.3g
Tonnikala öljyssä 491g931kcal133g0g44.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 25g217kcal0g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3346g3922kcal317.2g87.2g259.6g19.4g
Valittu annoskoko1673g1961kcal158.6g43.6g129.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna837g980kcal79.3g21.8g64.9g4.9g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080