Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 120g91kcal5.4g15.5g0.2g1.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit501g651kcal15g10g65.1g0g
Purjosipuli200g38kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Paprika punainen 260g76kcal2.4g11.7g1g4.9g
Tonnikala öljyssä 561g1064kcal152g0g50.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3824g4482kcal362.6g99.4g297g21.8g
Valittu annoskoko1912g2241kcal181.3g49.7g148.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna956g1121kcal90.7g24.9g74.3g5.5g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080