Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Kalaliemikuutio 28g84kcal2.8g9.4g3.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 150g114kcal6.8g19.4g0.3g1.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit626g813kcal18.8g12.5g81.3g0g
Purjosipuli250g48kcal4.5g6g0.5g5.3g
Paprika punainen 325g95kcal3.1g14.6g1.3g6.2g
Tonnikala öljyssä 701g1330kcal190g0g63.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4780g5602kcal453.8g124.2g371.2g27.6g
Valittu annoskoko2390g2801kcal226.9g62.1g185.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna1195g1401kcal113.5g31.1g92.8g6.9g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080