Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Kalaliemikuutio 5.5g17kcal0.6g1.9g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 30g23kcal1.4g3.9g0.1g0.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit125g163kcal3.8g2.5g16.3g0g
Purjosipuli50g10kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Paprika punainen 65g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Tonnikala öljyssä 140g266kcal38g0g12.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana956g1121kcal91g24.8g74.4g5.6g
Valittu annoskoko478g560kcal45.5g12.4g37.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna239g280kcal22.8g6.2g18.6g1.4g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080