Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha134g222kcal25.4g0g13.4g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato100g361kcal12g75.1g1.1g3.4g
Mozzarella juustoraaste, valio50g145kcal13g0g10.5g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g32g104kcal3.9g18.2g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g121kcal0g0g13.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l167g55kcal5.5g8.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu47g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1108g2206kcal132g218.4g89g7.6g
Valittu annoskoko554g1103kcal66g109.2g44.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna277g552kcal33g54.6g22.3g1.9g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264