Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Hapankaali 500g141kcal5.3g21.5g0.9g10.2g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste250g62kcal2.2g12g0.7g7.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen250g347kcal47.5g0g17.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g1597kcal114.2g124.6g64.4g41.8g
Valittu annoskoko1480g799kcal57.1g62.3g32.2g20.9g
Annoskoko puolitettuna740g399kcal28.6g31.2g16.1g10.5g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417