Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Hapankaali 600g169kcal6.4g25.8g1.1g12.3g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste300g75kcal2.7g14.4g0.9g8.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen300g417kcal57g0g21g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g1916kcal137.2g149.4g77.4g50.2g
Valittu annoskoko1776g958kcal68.6g74.7g38.7g25.1g
Annoskoko puolitettuna888g479kcal34.3g37.4g19.4g12.6g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417