Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Hapankaali 800g225kcal8.6g34.4g1.5g16.4g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste400g100kcal3.6g19.2g1.2g11.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g556kcal76g0g28g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4740g2557kcal183.2g199.4g103.4g67g
Valittu annoskoko2370g1279kcal91.6g99.7g51.7g33.5g
Annoskoko puolitettuna1185g639kcal45.8g49.9g25.9g16.8g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417