Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 45g149kcal0.2g36.3g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Hapankaali 899g253kcal9.6g38.7g1.7g18.4g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste450g112kcal4g21.6g1.3g13g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen450g625kcal85.4g0g31.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g2875kcal205.6g224.2g116.2g75.2g
Valittu annoskoko2664g1437kcal102.8g112.1g58.1g37.6g
Annoskoko puolitettuna1332g719kcal51.4g56.1g29.1g18.8g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417